Årets resa till Indien… och Swish

Hej!

Hoppas ni alla haft en skön sommar och nu är ni kanske tillbaka i selen, på jobbet eller kanske andra aktiviteter. För mig känns det nu väldigt mycket som höst, det börjar mörkna tidigare, kyligare på morgonen, man kanske helst vill titta på en film på kvällen. Jag slås väldigt tydligt av att årstidernas gång numera, och en av höstens allra tydligaste signaler för mig har blivit att det är dags att planera resan till Indien.

Årets resa till barnhemmet går vid månadsskiftet december och januari som tidigare år. Det blir tillfälle att umgås, träffa barnen, göra utflykter och pröva på den indiska kulturen. Det är inte planerat i detalj, och är du som fadder intresserad av att följa med, är du välkommen att kontakta undertecknad. Som vanligt så söker vi gärna någon som kan detta med Arbetsterapeutisk bakgrund, eller bakgrund från vården, vi tror att med den bakgrunden skulle du kunna hjälpa till extra mycket. Men alla är välkomna! Du betalar för resekostnaderna själv.

Årets besök tror jag kommer att präglas av ett par saker: 1) vi har haft kontakt med en hjälporganisation eventuellt vill hjälpa till med att bygga en ny sovsal inklusive nya toaletter. Så jag tror att det kan bli en del praktiska diskussioner kring det. 2) Så blir det ”som vanligt” en fest, filmvisning och en utflykt, men detta är ju beroende av de ekonomiska förutsättningarna förstås. Det brukar också vara populärt bland barnen – och bland de som besökt Barnhemmet i Challagundla – att åka in till grannstaden och köpa nya kläder till barnen. 3) Samvaron, du kan som besökare räkna med att det blir en intensiv period med mycket aktiviteter, god mat, och kontinuerligt en massa människor runt omkring dig.

Ni får gärna ge ett bidrag till aktiviteterna för barnen. Alla bidrag mottages tacksamt och kommer att gå till ovanstående nämnda aktiviteter. Era löpande och extrainsatta bidrag är väldigt viktiga för barnen, och vi vet att de är väldigt uppskattat med de förbättringar som gjorts och det som löpande görs. Som fester, film och utflykt!

Vi har nyligen skaffat Swish till föreningen, om du vill kan du Swisha till oss på telefonnummer 123-666 26 88 (1,50 kr i avgift).

Alternativ kan du använda vårt bankgiro: 5049-3907

Bästa höst-hälsningar!
Hälsar Johan och Styrelsen

PS: Jag har aldrig haft ont i magen när jag varit i Challagundla, men däremot andra ställen i Indien.