Årets resa till Indien

Hej!

Julen närmar sig med stormsteg här i Stockholm, utanför faller snön i stora flingor. Jag hoppas ni har det mysigt i decembermörkret, har tänt ljusen, kanske bakat lite, njuter av lussebullar och tänker på nära och kära.

Alice och barnen tänker mycket på er faddrar och sänder en tacksamhetens stråle och varma julhälsningar till er alla. Det är ju fantastiskt vilken skillnad ni gör för barnen på barnhemmet. Ni har under året bidragit till hälsosam och bättre mat, utökad och god frukost, hygienartiklar såsom tandborstar, tandkräm och tvål, lärartjänster och städhjälp till barnen. För att bara nämna några. Det är verkligen fantastiskt. Stort tack till er alla!

Årets resa till Indien: vi är 9 personer som flyger till Indien den 2:a januari, Johan, Samuel, Peter, Hilkka, Lhaja och Alexander är med från styrelsen/valberedningen och sedan 4 faddrar. Stor uppslutning i år alltså, det ska bli spännande. Vi planerar att genomföra en utflykt för barnen, visa film och ha fest. Dessutom blir det mycket tid för umgänge, äta indisk mat och möta den syd-indiska kulturen. Vi kommer säkert att göra en del inköp på plats också, baserat på de behov som uppstår.

Nya sovsalarna med nya fräscha toaletter börjar bli klara, så de kommer också att invigas. Det kommer verkligen bli ett lyft för barnen. Som vanligt så följer vi de projekt och aktiviteter som vi gjort under året, samt undersöker nya.

Ni får gärna bidra med extra-insättningar inför resan. Fest, utflykt och kläder som vi har planerat att genomföra kostar ca 30 000 kr. Numera är det ca 90 barn på barnhemmet vilket gör att våra aktiviteter i Indien kostar mer pengar.

Så ni får gärna Swisha oss på telefonnummer 123-666 26 88 (1,50 kr i avgift) eller göra extrainsättning på bankgiro 5049-3907.

Vi är väldigt glada och tacksamma för alla era bidrag till barnhemmet!

Bästa Jul-hälsningar!
Från Johan och Styrelsen