God fortsättning!

Hoppas ni haft sköna helger och fått tid för att umgås nära och kära, äta gott och lite ledighet.

Vi (Johan, Samuel och Peter) är nu i Challagundla, Indien. Hilkka och Lahja ansluter idag den 10:e januari och vi stannar till den 16:e.

Förra årets resa blev ju en succé, med resan til havet, besök på cirkus, bio, kläder och en fest för barnen. Vi vill förstås upprepa allt det positiva med förra årets resa och fokus ligger i år på Datorcentret och datorutbildningen. Vi är fullpackade med elektronik som vi fått i Sverige: 6 datorer som är förberedda med utbildningsprogram, 2 st Ipads, möss och fina datorväskor har vi fått, samt en systemkamera och en pocketkamera. Vi har även en router och en switch för att koppa upp datorerna mot internet. Tack för alla bidrag med utrustning!

Vi också fick pengar från Tolvskillingshjälpen för att renovera en byggnad. Den är nu färdigrenoverad och kommer att användas för datorutbildningen och även annan utbildning.

Övrigt som hänt under året är att vi i september startade föreningen för handikappbarnhemindien.se. Vi kommer snart återkomma med information om vad som gäller för nya föreningen. I princip ser vi att det ska vara detsamma, men en viktigt skillnad är förståss att vi sprider arbetet och att det blir enklare att eska pengar av andra organisationer.

Tack för era insättningar och insatser under året. Vi föreningens styrelse är väldigt glada för era bidrag, vilket vi framför som ett förlängt tack även från Alice och barnen.

Styrelsen hälsar God fortsättning!

Hälsar Johan, Samuel och Peter från Challagundla!

2 svar på ”God fortsättning!

Kommentarer är stängda.