Resa 2018 – Tillbakablick

Det är otroligt roligt att vara med på denna ”resa” som det har blivit under dessa 7 år på barnhemmet. Det har förändrats otroligt mycket där under denna tid, både när det gäller skicket på barnhemmet och glädjen hos barnen. Till exempel finns nu möjligheten att kunna få egna frukter och grönsaker till matlagningen, detta tack vare de träd och plantor som planterats. Det är också roligt att barnen använder de hjälpmedel som vi har tagit med oss, både rullatorer och rullstolar.

Barnen är mycket glada och fulla av energi när man möter dem. De uppskattar verkligen det som faddrar och bidragsgivare gjort möjligt och hela tiden gör möjligt, som tex utflykten som gjorts varje år vid mitt besök.

Solcellerna, batterier och belysning används löpande av barnen och är till mycket glädje. Som ni kommer att se på nästa omgång bilder så sitter de på kvällarna och studerar i ljuset från lampor drivna av sol-el. Det är ju fantastiskt att de kan göra det! Och det lätt att man glömmer av det när det är bara att trycka på en knapp så lyser det.

Jag vill tacka alla sponsorer och faddrar att det är mjöligt för föreningen att stötta barnen på barnhemmet via Handikappbarnhemindien.se.

Med vänliga hälsningar
Samuel

Några av bilderna är från resan och andra har tagits av Alice under året.