Resa till Indien 2016/2017

Hej!

Nu håller vi som bäst på att planera årets resa till Indien. Den planeras till årsskiftet 2016/2017 och vi siktar på att vara på plats från mellandagarna till den 14:e januari. Detaljerna planeras just nu och datumen kan ändras något.

Är du intresserad av att bli med eller har frågor om resan kan du kontakta undertecknad (se mailadress nedan). Det vi tänkt göra på plats är att: inviga några av de projekt som vi jobbar med just nu, en dagsutflykt för barnen, filmkväll och fest. Det kanske också bli någon inköpsresa till närliggande stad för de projekt som bedrivs eller annat eftersom behov uppstår. Vi brukar också hälsa på Samuels barndomsvänner i Vinukonda eller Sattenapalle (ca 1 timme i bil).

Det brukar bli ett äventyr, mycket tut-tut och ännu mera glädje!

Jag skulle återigen vilja slå ett slag för att få med någon Arbetsterapeut eller Läkare till Indien. Vi behöver hjälp med inventera vilka medicinska hjälpbehov det finns och vilken grad av komplexitet och kostnader det finns i detta. Är du Läkare eller Arbetsterapeut och skulle vara intresserad av resan så hör gärna av dig till mig så kan vi diskutera upplägg.

Mvh, /Johan Alander