Utflykt till nya Huvudstaden, Buddha tempel och Krishna river

Årets utflykt blev lite speciell eftersom vi fick möjligheten att besöka den nya staten Andhra Pradesh:s blivande huvudstad (regional huvudstad) under byggnationer, två historiska Buddha platser nära Vijayawada samt även den heliga Krishna river. Tack så mycket för det stöd ni har gett barnen!

Vi hade två stycken bussar beställda. Det innebär att vi har lite mera plats för lärarnas barn som kan följa med för att njuta av en bussresa från barnhemmet till Andhra Pradeshs nya del-statliga huvudstad. Det är verkligen ett fantastiskt privilegium för alla barn och personal att få se de nya byggnaderna i deras nya huvudstad för regionen som bildades för 2 år sedan.

På vägen såg vi en stor Buddhastaty och barnen fick glass eftersom det var riktigt varm dag med närmare 35 grader i skuggan.

Vi besökte Amaravathi tempel som är ett berömt pilgrims-centrum av Lord Buddha. Detta är plats för Guru Dalialama som besökts för Buddhistfirandet.

Tillslut kom vi fram till Krishna floden, vi hade tänkt åka lite båt på floden men det fick vi inte denna gång beroende på en vecka tidigare dog 40 personer då båten välte upp och ner. Så ingen båtresa för oss. Men ungdomarna badade istället och tyckte det var roligt, vilket man kan se på bilderna.

Tack till alla faddrarna att ni ger en sån resa till alla barn och det betyder mycket för barnen och lärarna.

Med vänliga hälsningar,

Samuel med styrelsen

 

1 svar på ”Utflykt till nya Huvudstaden, Buddha tempel och Krishna river

  1. Fantastiskt fina bilder. Vi är så tacksamma för att ni gör detta möjligt för oss att vara en del av. Jag blir glad ända in i märgen när jag ser hur barnen njuter av att vara på utflykt.

    Metta/ Peter

Kommentarer är stängda.